
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
SİNOP SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SİNOP SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ,SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez Adı:Balık Dondurma Teknolojisinde Değişik Balıklarda Dondurma Öncesi ve Sonrası Yapılacak İşlemlerin Ürün Kalitesi ve Depo Ömrüne Etkilerinin İncelenmesi
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ,SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez Adı:Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Değişik Balıklarda Kalite ve Saklama Süresine Etkileri
SİNOP SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SİNOP SU ÜRÜNLERİ PR.