AYSUN

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
AYSUN GARGACI

SİNOP ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

AKADEMİK GÖREVLER

  • 2019 DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    SİNOP ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2015 - 2019 DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    SİNOP ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ

ÖĞRENİM BİLGİSİ

  • 2010 2015 Doktora

    SİNOP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ,SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez Adı:Geleneksel yöntemle palamut (Sarda sarda), balığı konservesi üretimi ve biberiyenin (Rosmarinus officinalis), kalite üzerine etkisi

  • 2007 2010 Yüksek Lisans

    SİNOP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ,SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez Adı:Buzdolabında depolanan hamsi (Engraulis Encrasicholus, L., 1758) balığının raf ömrüne biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ekstraktının etkisi

  • 2003 2007 Lisans

    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    SİNOP SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SİNOP SU ÜRÜNLERİ PR. (İÖ)